NaslovnicaVijestiIZNENADIO SVE: Arsene Wenger otkrio najveću grešku koju je napravio u svojoj...

IZNENADIO SVE: Arsene Wenger otkrio najveću grešku koju je napravio u svojoj trenerskoj karijeri!

Kada je Arsene Wenger javno objavio krajem prošle sezone kako ovog ljeta konačno napušta Arsenal, mnogi nisu bili sigurni da li je to bila njegova odluka, ili odluka čelnika kluba.

Wenger otkrio najveću grešku

Tri mjeseca su prošla od tog trenutka, te ga je na klupi ‘Topnika’ zamijenio Unai Emery, ali još uvijek nije sasvim jasno da li je Wenger zapravo želio otići. Od dolaska Emeryja, u klub je stiglo nekoliko pojačanja, uključujući i Lucasa Torreiru, koji je briljirao na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, te novog golmana Bernda Lenu.

[su_bet365_100bonus]

Wenger još uvijek nije pronašao novu destinaciju, a danas je dao zanimljiv intervjuu. Naime, na pitanje novinara da otkrije najveću grešku koju je napravio u svojoj trenerskoj karijeri, on je iznenadio sve izjavivši: “Vjerovatno ostanak u jednom klubu 22 godine. Ja sam netko tko voli dosta putovati, ali također volim i izazove. S vremena na vrijeme bio sam zatvorenik svojih vlastitih izazova.”

On je imao dosta prilika da napusti Arsenal, ali nikada se nije odlučio za tako nešto. Naime, on je i sam prije nekoliko mjeseci priznao kako je čak odbio i ponude Real Madrida kako bi ostao u londonskom klubu.

[su_poker]

Tom prilikom je rekao: “Mislim da sam Real Madrid odbio dva ili tri puta. To je jedan od klubova koje sam volio kao dijete. Jednostavno sam u tim trenucima smatrao kako je to osjetljiv period za Arsenal. Kada smo izgradili stadion Emirates, zamolili su me da ostanem još pet godina. Prvi put kad sam dobio ponudu Real Madrida bilo je unutar tih pet godina, tako da sam pomislio da ne mogu to prihvatiti, tako bih izdao svoj klub.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!