NaslovnicaVijestiIZNENADIO SVE: Evo za koga je Lionel Messi glasao u izboru za...

IZNENADIO SVE: Evo za koga je Lionel Messi glasao u izboru za FIFA najboljeg igrača svijeta!

Lionel Messi je dobio pohvale na svoj račun zbog odluke o dolasku na ceremoniju dodjele FIFA nagrada, koja se sinoć održala u Londonu, ali je u posljednjem trenutku ipak odustao od dolaska zbog nepoznatih razloga.

Messi glasao za Ronalda

Katalonske novine Mundo Deportivo su izvijestile kako Argentinac nije mogao otputovati u Englesku zbog obiteljskih problema, a detalji još uvijek nisu poznati.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, nitko mu ne može ništa zamjeriti ni da doista nije želio otići na ceremoniju. Unatoč tome što se smatra jednim od najboljih igrača u povijesti nogometa, kapiten Barcelone nije bio među tri finalista u izboru za nagradu za FIFA najboljeg igrača svijeta. Umjesto njega, za tu nagradu su se borili Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah i Luka Modrić.

Na kraju ju je osvojio Modrić, i to, po mišljenju brojnih ljubitelja nogometa, potpuno zasluženo, nakon što je osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, te predvodio Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji. Luka je osvojio 29 posto glasova, slavivši tako ispred svog donedavnog suigrača Ronalda koji je imao 19 posto glasova, te Salaha (11,2 posto glasova).

Odmah nakon što je objavljen pobjednik, pojavili su se detalji o tome kome su svoje glasove dali kapiteni i izbornici reprezentacija. Ono što je mnoge iznenadilo su glasovi upravo Lionela Messija. Naime, petorostruki osvajač Zlatne lopte je po prvi put u povijesti bodove dao Cristian Ronaldu, kojeg je stavio na treće mjesto, Kyliana Mbappea na drugo, te Luku Modrića na prvo mjesto. Zanimljivo je kako je ovo prvi put još od 2011. godine, otkako je kapiten Argentine, da Messi svoj glas nije dao niti jednom suigraču iz Barcelone i reprezentacije.

Ovako izgledaju njegova glasanja od te 2011. godine:

2011: Xavi, Iniesta, Aguero
2012: Iniesta, Xavi, Aguero
2013: Iniesta, Xavi, Neymar
2014: Di Maria, Iniesta, Mascherano
2015: Suarez, Neymar, Iniesta
2016: Suarez, Neymar, Iniesta
2017: Suarez, Iniesta, Neymar
2018: Modrić, Mbappe, Ronaldo


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!