NaslovnicaVijestiIznenadna razmjena igrača između Juventusa i Barcelone!

Iznenadna razmjena igrača između Juventusa i Barcelone!

Barcelona i Juventus bi mogli, kako se izvješćuje, otvoriti vrata za iznenadnu zamjenu igrača u kojoj bi sudjelovali Ivan Rakitić i Federico Bernardeschi.

Iznenadna razmjena igrača

Oba kluba su u jakoj poziciji za osvajanje glavnih trofeja ove sezone, jer vode u svojim ligama i ostaju u potrazi za domaćim trofejima, kao i Ligom prvaka.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Zauzvrat, to bi sugeriralo da su smjestili momčadi s dosta kvalitete i dubine, ali u konačnici ima i onih koji se možda smatraju igračima koji više nisu neophodni.

Kako je izvijestio Calciomercato, putem izdanja časopisa La Repubblica, sugerira se da bi Barcelona i Juventus mogli otvoriti razgovore o zamjeni igrača koji bi vidio da Rakitić prelazi u Torino, a Bernardeschi u suprotnom smjeru.

25-godišnji talijanski internacionalac borio se za učvršćivanje svog mjesta u startnoj postavi ove sezone, dok je bio van prve postave pod vodstvom Maurizia Sarrija, nadmetajući se za mjesta u Juventusovoj momčadi.

U međuvremenu, Rakitiću ovo i nije bila baš sjajna sezone, jer je veći dio početka sezone proveo igrajući ulogu s klupe. Ipak, stvari su se poboljšale posljednjih tjedana, pa ostaje se za vidjeti hoće li on biti otvoren za odlazak.

Nadalje, možda je važnija stvar koju ovdje treba napomenuti jest da će mnogo toga zasigurno sada ovisiti i o planovima novog Barcelonskog šefa Quique Setiena koji će odrediti da li će Rakitić biti dio ekipe.

Ako to učini, onda razmjene igrača vjerojatno neće biti. Ako je otvoren za mogućnost odlaska i voli napadačku prijetnju i dinamiku koju bi Bernardeschi mogao ponuditi njegovoj ekipi, možda još uvijek postoji šansa u razmjeni igrača.

Vrijeme će pokazati kako će se odigrati situacija, ali oba će kluba pokušati napraviti odlučujuće poteze ovog mjeseca, gdje je to moguće kako bi se zadržali na vrhu tabele.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!