NaslovnicaVijestiIZNENADNI TRANSFER NA POMOLU: Arsenal mijenja igrača sa Manchester Unitedom - Emery...

IZNENADNI TRANSFER NA POMOLU: Arsenal mijenja igrača sa Manchester Unitedom – Emery dao zeleno svjetlo!

Arsenalu je ponuđena prilika da zapečati iznenadni transfer napadača Manchester Uniteda Romelu Lukakua.

IZNENADNI TRANSFER

Ocjenjen je na oko 76 milijuna eura i snažno je povezan sa Interom većim dijelom ovog ljeta, sada izgleda kao da bi Lukaku mogao umjesto njega stići do stadiona Emirates.

Belgijski internacionalac nije bio najbolji za United do sada, unatoč tome što je dugo vremena smatran jednim od najboljih napadača u Europi.

A sada, prema Don Balonu, Crveni đavoli žele zamijeniti Lukakua sa napadačem Topnika Pierre-Emerick Aubameyangom u izravnoj zamjeni igrača.

OGROMNI DOBITNI LISTIĆI! PRATITE SVIJETKLADJENJA FORUM I INSTAGRAM ZA JOŠ OVAKVIH LISTIĆA

U izvješću se tvrdi da je menadžer Arsenala Unai Emery odobrio taj transfer, a čini se da bi se posao uskoro mogao zaključiti.

Dok će navijači Arsenala biti razočarani zbog gubitka Aubameyanga, potpisuju slično uspostavljenog napadača, koji je također nekoliko godina mlađi.

Manchester United je u posljednje vrijeme uzimao igrače od Arsenala kao što su Alexis Sacnhez i Robin van Persie, a transfer za Aubameyanga bi mogao biti dobar posao.

Lukaku, u međuvremenu, može biti dobro pojačanje za Emeryjevu ekipu, jer španjolskom taktičaru treba malo više igrača u napadu sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!