NaslovnicaVijestiIZNENADNI TRANSFER NA POMOLU - SVE JE DOGOVORENO: United pravi veliki preokret...

IZNENADNI TRANSFER NA POMOLU – SVE JE DOGOVORENO: United pravi veliki preokret – stiže pojačanje od 75 milijuna eura iz Serije A!

Kalidou Koulibaly u Manchester United se napokon može dogoditi jer talijanski novinar hrabro tvrdi o velikom i iznenadnom transferu.

IZNENADNI TRANSFER

Čini se da je Napoli dogovorio ugovor o prodaji Koulibalyja Manchester Unitedu za oko 70-75 milijuna eura, iako taj transfer zapravo neće proći do ljeta.

Koulibaly se u novije vrijeme pokazao kao jedan od najboljih braniča u svjetskom nogometu i izgleda savršeno u skladu s trenutnim potrebama Ole Gunnara Solskjaera.

Harry Maguire blistao je u svojoj prvoj sezoni na Old Traffordu, ali na stranu toga, nedostaje istinske kvalitete u Unitedovom sastavu.

Koulibaly i Maguire mogli bi uspostaviti kvalitetno partnerstvo i mogli bi biti upravo ono što je potrebno da Manchester United krene naprijed nakon teških nekoliko godina.

Fabio Santini danas je dao radijski intervju sugerirajući kako je ovaj dogovor gotov, što se pokazalo niotkuda ovog siječnja, unatoč obiljem prošlih povezivanja između Crvenih đavola i senegalskog internacionalca.

Rekao je: “Napoli će prodati Kalidoua Koulibalyja Manchester Unitedu za iznos od oko 70-75 milijuna eura. Čini se da je sve gotovo.”

“Naravno, takav posao bit će zaključen tek u lipnju, a sigurno ne u siječnju, u zimskom prijelaznom roku.”

Navijači Uniteda bit će uzbuđeni zbog Koulibalyja koji je stigao u Manchester, a drugi veliki klubovi poput Real Madrida, Barcelone i Manchester Cityja također su povezani s njim u posljednje vrijeme.

Tvrdi se da je United blizu završetka transfera za Brunu Fernandesa također.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!