NaslovnicaVijestiIZNENADNI TRANSFER U ENGLESKOJ: Liverpool kupuje zvijezdu Arsenala!

IZNENADNI TRANSFER U ENGLESKOJ: Liverpool kupuje zvijezdu Arsenala!

Liverpool, kako se izvješćuje, prati tinejdžera Arsenala Gabriela Martinellija.

IZNENADNI TRANSFER

18-godišnjak se prošlog ljeta pridružio Topnicima iz brazilskog kluba Ituano i do sada je imao prilično impresivnu prvu sezonu. U 21 nastupu u svim dosadašnjim natjecanjima, Martinelli je postigao deset golova uz tri asistencije.

Prema Football Insideru, brazilski napadač koji se prema Transfermarktu procjenjuje na 18 milijuna eura nalazi se na Liverpoolovom radaru. U ovom se izvješću tvrdi i da odbor kluba planira pažljivo pratiti Martinellija tijekom ostatka sezone.

Liverpool nije jedini klub koji je povezan s 18-godišnjakom, jer Real Madrid je također pokazao zainteresiranost za njega, piše Daily Mail koji također sugerira da će mu Arsenal ponuditi novi ugovor vrijedan 30.000 funti tjedno.

Martinelli je do sada bio u sjajnoj formi za Topnike i ima potencijal da postane veliko ime kluba. On bi bio prikladan dodatak Liverpoolovoj momčadi, ali s obzirom na napadačke mogućnosti koje klub trenutno ima, zaista su male vjerojatnoće da će napraviti potez za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!