NaslovnicaVijestiIZNENADNI TRANSFER: Victor Lindelof na izlaznim vratima Manchester Uniteda

IZNENADNI TRANSFER: Victor Lindelof na izlaznim vratima Manchester Uniteda

Možemo slobodno reći da je prva sezona Victor Lindelofa u Manchester Unitedu mogla biti mnogo bolja. Potpisan je prošlog ljeta i velike stvari su se očekivale od njega.

Iznenadni transfer

Bivši branič Benfice je izgledao kao savršen čovjek koji bi mogao biti partner Ericu Bailyju i pružiti im savršenu obrambenu solidnost na Old Traffordu.

Ipak, nakon devet mjeseci on još uvijek nije uspio da bude standardni prvotimac. Lindelof je odigrao 33 utakmice ove sezone, no samo 13 njih je bilo u Premier ligi.

Nedavno je impresionirao u pobjedi nad Arsenalom (2-1), nakon čega je proglašen kao najbolji igrač, ali sve u svemu nije zadovoljio kriterije koje je Mourinho očekivao od njega.

Kao rezultat toga, glasine kruže da bi Lindelof ovog ljeta mogao napustiti United.

Navodno to neće biti stalan transfer, ali bi mogao da ode na posudbu za sezonu 2018/19.

Jedno nedavno izvješće čak sugerira da bi švedski internacionlac mogao biti poslan na posudbu kako bi napravio mjesta za senzacionalan povratak Jonny Evansa.

Važno je zapamtiti da, iako Lindelof nije mlad, on još uvijek ima mnogo vremena, jer mu je tek 23 godina, a jedna sezona na posudbi bi ga mogla probuditi.

Prema časopisu Mirror, pobjednici Championshipa Wolverhampton će poslati ponudu za posudbu 23-godišnjaka.

Nuno Espirito Santo želi unaprijediti svoju obranu prije povratka u Premier ligu i vjeruje da će Lindelof biti savršen čovjek za to.

Zauzvrat, igrač Uniteda bi stekao dragocjeno iskustvo u brhu engleskog nogometa. Vukovi su također povezani sa Jack Wilsherom i Yaya Toureom, a vjeruje se kako bi i ova dva igrača mogla preći u Wolves.

Bez obzira na to hoće li United i Lindelof pristati na ovaj dogovor, sigurno je da će Mourinho imati koristi od ovog posla, čak i ako bi to izazvalo neke kritike.

Jasno je da se neke stvari moraju promijeniti za Šveđanina na Old Traffordu. Što se tiče Wolvesa, to bi bila odlična vijest za njih prije povratka u Premier ligu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!