NaslovnicaVijestiIznenađujući transfer Bayerna: Dovode zaboravljenu zvijezdu Manchester Cityja

Iznenađujući transfer Bayerna: Dovode zaboravljenu zvijezdu Manchester Cityja

Nakon neuspješnih pregovora s Declanom Riceom iz West Hama, Bayern razmatra mogućnost dovođenja engleskog nogometaša Calvina Phillipsa, koji trenutno nastupa za Manchester City.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon neuspjeha u pregovorima s Declanom Riceom iz West Hama, Bayern razmišlja o mogućem dovođenju Calvina Phillipsa, engleskog nogometaša koji trenutno igra za Manchester City.

Prema informacijama iz Bilda, Phillips se već neko vrijeme nalazi na Bayernovoj listi želja, čak i prije nego što je prešao na Etihad uz odštetu od oko 45 milijuna eura.

Phillips nije ostvario očekivanja u Manchester Cityju te je pod Pepom Guardiolom potpuno izgubio svoje mjesto, stoga postoji mogućnost da će napustiti Etihad ovog ljeta i preći u Bayern.

Zbog izvrsnog partnerstva s menadžerskom agencijom CAA Stellar, Bayern se nada da će uspjeti dogovoriti transfer Calvina Phillipsa po povoljnijoj cijeni u odnosu na druge klubove.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!