NaslovnicaVijestiIznenađujući transfer u Njemačkoj: Bonucci će karijeru nastaviti u njemačkoj Bundesligi

Iznenađujući transfer u Njemačkoj: Bonucci će karijeru nastaviti u njemačkoj Bundesligi

Legendarni talijanski reprezentativac Leonardo Bonucci odradio je potpuno iznenađujući transfer te će karijeru nastaviti u Unionu iz Berlina. Bonucci je ovog ljeta napustio Juventus kao slobodan igrač. Spominjao se i mogući završetak njegove karijere, no ovaj iskusni stoper je u finišu prijelaznog roka odlučio da još nije kraj te je prešao u Union Berlin.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Talijan je s novim klubom potpisao jednogodišnji ugovor, ali ima i opciju produljenja suradnje na još godinu dana, ako obje strane budu zadovoljne suradnjom.

Union Berlin iz sezone u sezonu piše povijest. Ovaj mali i simpatični klub je na potpuno senzacionalan način izborio Ligu prvaka, a jučer je doznao i suparnike u skupini. Bit će to veliki Real Madrid, ali i Napoli i Braga.

Upravo zbog toga je doveden Bonucci. Njemačka momčad treba iskustva, a ovaj stoper ga ima i više nego dovoljno.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!