NaslovnicaVijestiIZNERVIRAO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što je Lucas Digne rekao o najvećem rivalu...

IZNERVIRAO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što je Lucas Digne rekao o najvećem rivalu Evertona!

Prije nekoliko dana potvrđen je transfer Lucasa Dignea iz Barcelone u Everton za 20 miliona eura, što mu je peti klub u karijeri.

Digne iznervirao navijače Liverpoola

Međutim, to je iznenadilo brojne navijače Liverpoola, koji su kritikovali francuskog reprezentativca zbog jako zanimljive stvari.

[su_bet365_koeficijenti]

Naime, Digne na grudima ima tetovažu na kojoj piše ‘I never walk alone’, što je jako slično popularnoj navijačkoj pjesmi ‘Redsa’, koji su na društvenim medijima pisali kako je on zapravo navijač njihovog kluba, a otišao je u redove najvećeg rivala.

Ipak, on im je uzvratio na sjajan način. Na današnjoj press konferenciji u novom klubu 25-godišnjak je rekao: “Moja tetovaža ima priču iza sebe i ne tiče se nogometa. Možda su navijači Liverpoola ljuti jer sam dva puta odbio ponudu njihovog kluba.”

[su_bonus]

On je također poručio i navijačima Evertona što mogu očekivati od njega u nadolazećoj sezoni: “Mislim da sam dobar u defanzivi, to je odlično kada su u pitanju bekovi. Međutim, u današnjem nogometu bekovi također moraju biti dobri i u napadu, moraju znati ubacivati loptu, biti brzi sa loptom. U Barceloni sam uživao u tome. Tamo smo imali dosta posjeda i napadali, ali također smo se morali braniti ponekad, što je bilo teško, jer je defanzivna linija uvijek ostajala sama. Ipak, bilo je lijepo igrati u Barci.”

Dodao je i kako se namjerava svojim nastupima ove sezone vratiti u reprezentaciju Francuske: “Želim igrati često i pobjeđivati, to je važno za tim, za klub. To je moja ambicija, želim izboriti mjesto u reprezentaciji, ali moram igrati više i pružati dobre nastupe.” Digne je na Camp Nou stigao iz Paris Saint-Germaina u ljeto 2016. godine za 16,5 miliona eura, te je u dvije sezone u dresu Blaugrane skupio ukupno 46 nastupa, na kojima je postigao dva gola i podijelio tri asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!