NaslovnicaVijestiDunphy: Iznevjerio je igru i treba da se srami zbog toga

Dunphy: Iznevjerio je igru i treba da se srami zbog toga

Iznevjerio je igru i treba da se srami zbog toga. Bivši internacionalac Irske Republike smatra da Barcelonin napadač treba da se izvine nakon izvođenja penala i dodavanja za timskog kolegu Luis Suareza.

Iznevjerio je igru i treba da se srami zbog toga

Eamon Dunphy tvrdi da je Lionel Messi ‘iznevjerio igru’ bizarnim izvođenjem penala u Barceloninoj pobjedi nad Celta Vigom od 6-1, nazivajući taj potez Messija ‘besmislicom’.

Messi je kopirao Johan Cruyffovu poznatu rutinu za izvođenje penala kojeg je Luis Suarez pretvorio u gol, ali bivši internacionalac Republike Irske je ogorčen ovim potezom.

“To je nedostatak klase”, rekao je Dunphy.

“Morate poštovati svoje protivnike i morate poštovati igru i povijest igre.

[su_netbet_psgchelsea]

“Nijedan od velikih igrača u prošlosti nikada nije uradio nešto slično tome. Svako ko voli fudbal, voli Messija i on je ovaj put iznevjerio fudbal i sebe.”

“Iznevjerio je igru i on treba da se izvine svom treneru, igračima i protivnicima. To je neprikosnoveno.”

70-godišnji bivši veznjak Millwalla smatra da Messi ne smije dopustiti sebi da misli da je veći od igre i da mora poštovati igru dokle god on došao u fudbalu.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!