NaslovnicaVijestiIzraelski nogometaši planiraju neviđeni performans prema naredbi iz državnog vrha uoči gostovanja...

Izraelski nogometaši planiraju neviđeni performans prema naredbi iz državnog vrha uoči gostovanja na Kosovu

Danas nogometna reprezentacija Izraela putuje na Kosovo, gdje će u nedjelju odigrati kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo protiv domaćeg tima. Izraelski igrači pristupaju ovom susretu s posebnim značajem, shvaćajući ga kao mnogo više od obične nogometne utakmice, te su stoga pripremili specifičan performans.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Naime, prema pisanju tamošnjih medija, nogometaši će ovaj posjet iskoristiti kako bi poslali poruku o događanjima tijekom njihove opsade Gaze. U pripremi za putovanje, Izraelski nogometni savez opremio se velikim paketima koji uključuju promotivni materijal, kako bi iskoristili međunarodnu pozornicu za prezentaciju materijala na treninzima, press konferencijama i utakmicama.

Riječ je, između ostalog, o desecima fotografija otetih Izraelaca, uključujući postere i posebne majice koje će nositi igrači s natpisom “Naše srce je zarobljeno u Gazi”.

Izraelci su čak dobili odobrenje da na sljedeće dvije “domaće” utakmice u Mađarskoj protiv Švicarske i Rumunjske održe minutu šutnje u spomen na poginule. Napadač španjolske Granade Shon Weissman otvoreno je progovorio o tome kako se osjećaju izraelski nogometaši.

“Ne možete baš razmišljati o nogometu. Ali ako postoji i najmanja stvar koja nam omogućuje da izmamimo osmijeh mi smo tu da to učinimo. Očito nam daje motivaciju. Jučer sam posjetio vojnike i mi smo njihovi najveći navijači. Ako nogometnom igrom, koja se čini kao nešto tako nezanimljivo i važno, izmamimo osmijeh našoj zemlji, dat ćemo sve od sebe”, rekao je Weissman i dodao:

“Moje srce je uvijek u Izraelu, čak i kad nisam ovdje. Nadam se da ćemo čuti dobre vijesti. Nisam pričao o svojoj privatnosti i obitelji. Imam ženu i dvoje djece koji su mi sve, oni su najvažniji i vidio sam da razgovor ili bilo što drugo ne pomaže. Nije nam lako vrijeme. Biti Jevrej u Europi nije najzabavnije,” dodao je napadač Granade.

Izrael trenutno zauzima treće mjesto u skupini I u kvalifikacijama, iza Rumunjske i Švicarske, ali i dalje ima realne šanse za plasman na smotru najboljih europskih selekcija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!