NaslovnicaVijestiIzrazio želju da ga dovede u redove Arsenala: Wenger našao novo pojačanje...

Izrazio želju da ga dovede u redove Arsenala: Wenger našao novo pojačanje u Manchesteru

Izrazio želju da ga dovede u redove Arsenala. Arsenal ove sezone ima dosta problema na krilnim pozicijama, zbog čestih povreda Thea Walcotta, Alex Oxlade-Chamberlaina, i Alexisa Sancheza. Zato Wenger želi da pojača to mjesto u timu, kako bi imao što više igrača u rotaciji i ostao u borbi za trofeje na svim frontovima.

Izrazio želju da ga dovede u redove Arsenala

Kako pišu englski mediji, klub iz sjevernog Londona je ranije izrazio želju da u svoje redove dovede fudbalera Leicestera, Riyada Mahreza, a u posljednje vrijeme se sve češće spominje i fudbaler Intera, Mauro Icardi.

Najnoviji ‘pik’ francuskog menadžera je ‘vihorno krilo’ kluba sa ‘Etihada, Jesus Navas.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

On ove sezone ima prilično veliku minutažu u dresu ‘Građana’, za šta je dijelom zaslužan svojom dobrom formom, ali i zbog povrede Davida Silve, koji može da pokriva i poziciju desnog krila, prenose sportske.net. Nema sumnje da bi Španac bio veliko pojačanje za ‘Topnike’, koje tradicionalno gaje ‘lepršavi’ stil fudbala.

Španski fudbaler bi tako mogao da krene u suprotnom smjeru od svojih sadašnjih saigrača, Gael Clichyja, Samira Nasrija, Bacary Sagne, koji su prethodnih godina došli na Etihad, iz redova Arsenala.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!