NaslovnicaVijestiIZVJEŠTAJI OTKRIVAJU: Evo kada će Real Madrid najaviti novog menadžera!

IZVJEŠTAJI OTKRIVAJU: Evo kada će Real Madrid najaviti novog menadžera!

Izvještaji otkrivaju kada će Real Madrid najaviti novog menadžera na Santiago Bernabeu. Real Madrid se, kako se izvješćuje, nada da će u ponedjeljak objaviti Antonio Contea kao svog novog menadžera , sa Talijanom koji će vjerojatno zamijeniti Julen Lopeteguija u glavnom gradu Španjolske.

Izvještaji otkrivaju

Prema pisanju španjolskih medija Onda Cero na Twitteru, Los Blancosi će danas (ponedjeljak) otpustiti Lopeteguija i nadaju se da će predstaviti Contea kao nasljednika Španjolca u ponedjeljak poslijepodne u 13 sati.

[su_bet365_koeficijenti]

Lopetegui je imao strašan početak života na Santiago Bernabeu i čini se da je Realov poraz od 5-1 protiv Barcelone u nedelju posljednja kap koja je prelila čašu.

Los Blancosi su bili apsolutno jadni protiv svojih rivala na Nou Campu, jer je Luis Suarezov hat-trick inspirirao Katalonce da pošalju vladajuće europske prvake kući sa petardom u mreži.

[su_bet365_100bonus]

Real se trenutačno nalazi na devetom mjestu u La Ligi, a oni su bliže zonama ispadanja nego vrhu lige na kojem se nalazi Barcelona.

Conte je bio bez posla otkako je napustio Chelsea na ljeto, ali izgleda da će naći još jedan menadžerski posao ako je ovo izvješće iz Onda Cere istinito. Uvjerit ćemo se danas u 13 sati. Sretno Conte!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!