NaslovnicaVijestiIzvori bliski Cristianu Ronaldu odgovorili na glasine o transferu u Barcelonu!

Izvori bliski Cristianu Ronaldu odgovorili na glasine o transferu u Barcelonu!

San Cristiana Ronalda i Lionela Messije koji zajedno igraju u Barceloni završio se prije nego što je započeo, a Ronaldov tim je demantirao da želi napustiti Juventus.

Izvori bliski Cristianu

U posljednjih nekoliko tjedana Ronaldo je bio povezan sa prelaskom u PSG, a nakon ispadanja Juventusa iz Lige prvaka, navodno su ga ponudili negdje drugo.

Ta ponuda je uključivala i Barcu kojoj je navodno Ronaldo bio ponuđen, gdje bi potpisao za žestokog rivala Real Madrida, te se udružio sa dugogodišnjim neprijateljem Messijem.

Međutim, čini se da se to neće dogoditi, šapnjolski AS tvrdi da je izvor blizak igraču rekao kako su te glasine ‘potpuno lažne’.

Nije samo Barcelona ta koja neće potpisati bivšu zvijezdu Real Madrida, nego niti jedan drugi klub, gdje se u izvještaju navodi kako je igrač sa svojom obitelji sretan u Torinu, te nema namjeru otići.

Razgovor o njegovom transferu potaknuo je španjolski novinar Guillem Balague, koji je tvrdio da je Juventus želio prodati igrača kako bi se riješio njegovih astronomskih plaća.

Dogovor sa 35-godišnjakom traje do 2022. godine, a navodno zarađuje 28 milijuna funti godišnje, što znači da će zaraditi gotovo četiri puta više od sljedećeg najplaćenijeg igrača Matthijs de Ligta.

Ronaldo je prešao u Juventus na ljeto 2018. godine, nakon što je osvojio treću Ligu prvaka u nizu sa španjolskom ekipom i postao najbolji strijelac kluba.

Potpisan je sa ciljem osvajanja europske titule za Staru damu, koja nije osvojila taj trofej od 1996. godine, ali stvari nisu išle po planu.

Maurizio Sarri je dobio otkaz prošlog tjedna nakon što su Talijani nokautirani od strane Lyona u osmini finala, samo nekoliko tjedana nakon što su osvojili Seriju A.

Juventus je bivšeg menadžera Chelseaja zamijenio Andreom Pirlom, uprkos tome što bivši veznjak klua nema iskustva u toj ulozi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!