NaslovnicaVijestiIZVORI BLISKI KLUBU NAVODE: Manchester United će u narednih par dana potvrditi...

IZVORI BLISKI KLUBU NAVODE: Manchester United će u narednih par dana potvrditi tri nova pojačanja!

Navodi se da se Manchester United nada skorom završetku tri nova transfera za uzbudljive mlade igrače.

IZVORI BLISKI KLUBU

Prema Manchester Evening Newsu, izvor iz Crvenih đavola navodi kako je klub vrlo blizu završetka transfera za tri mlada igrača.

Izvještaj navodi kako će United potpisati Barceloninog mladog igrača Marca Jurada, zatim mladića iz Real Madrida Alvara Fernandeza i Isaka Hansen-Aorena iz Tromsa.

Manchester United ponosno bilježi svoj razvoj i promociju mladih igrača, a ova tri nova pojačanja doista izgledaju vrlo obećavajuće i vjerojatno će imati svoje šanse za proboj u prvi tim Olea Gunnara Solskjaera.

Manhester United je pokazao da je spreman dati minutažu mladim igračima iz akademije, tako da igrači poput Jurada, Fernandeza i Hansen-Aaroena mogu impresionirati na razini mladih, te možda neće proći dugo vremena prije nego što dobiju svoj debi za prvi tim.

Izgleda da su dogovori za ova tri mladića vrlo blizu, s obzirom da je izvor iz kluba rekao: “Nadam se da će to sve biti riješeno uskoro i da ćemo ih moći službeno potvrditi.”

United je tijekom vikenda poražen u polufinalu FA kupa i nije zajamčeno da će do kraja ove sezone uspjeti izboriti prva četiri tima i Ligu prvaka. Međutim, svoj sljedeći susret igraju protiv West Hama na domaćem terenu gdje su veliki favoriti sa koeficijentom 1.22 koji je u velikom padu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!