NaslovnicaVijestiIzvršni direktor Borussije Dortmund dao svoje mišljenje o potencijalnom transferu Cristiana Ronalda

Izvršni direktor Borussije Dortmund dao svoje mišljenje o potencijalnom transferu Cristiana Ronalda

Ronaldu ponestaje izbora za nastavak karijere ukoliko ovog ljeta napusti Manchester United. Većina klubova se distancirala od potpisivanja peterostukog osvajača Zlatne lopte.

Ranije ovog tjedna objavljeno je da ga bivši klub Sporting želi vratiti u Lisabon, ali čini se da je Ronaldova želja da osvoji Ligu prvaka to isključila.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tada se tvrdilo da je Dortmund jedina ‘održiva’ opcija preostala za 37-godišnjaka, a sada je izvršni direktor kluba Hans-Joachim Watzke rekao svoje mišljenje o mogućem ugovoru.

“Ideja da Cristiano Ronaldo dođe u naš klub je šarmantna. Ja ga osobno obožavam kao igrača, ali morate znati da između klubova još uvijek nema apsolutno nikakvog kontakta. To znači da možete zaboraviti na taj transfer.”

Iako se posljednjih mjeseci dosta pričalo o mogućem odlasku Portugalca s Old Trafforda, Erik ten Hag tvrdi suprotno.

“Ne znam zašto je Ronaldo u stalnom fokusu medija i to u kontekstu njegovog odlaska. On je čvrsto u našim planovima za ovu sezonu i to je sve što mogu reći.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!