NaslovnicaVijestiIzvršni direktor kluba potvrdio: Cristiano Ronaldo ponuđen Frankfurtu

Izvršni direktor kluba potvrdio: Cristiano Ronaldo ponuđen Frankfurtu

Cristiano Ronaldo ponuđen je bundesligašu Eintracht Frankfurtu, tvrdi izvršni direktor kluba. Ronaldo je otišao na Svjetsko prvenstvo kao slobodan igrač nakon što je njegov ugovor s Manchester Unitedom sporazumno raskinut 22. studenog.

Došlo je to kao rezultat njegovog eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom i nakon procjene situacije odlučeno je da Ronaldo po drugi put napusti United.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bilo je dosta glasina o tome gdje će Ronaldo, koji sada ima 37 godina, završiti. Al Nassr iz Saudijske Arabije uvelike se povezuje s unosnim ugovorom od 200 milijuna eura po sezoni, ali Ronaldova želja je da nastavi igrati u Ligi prvaka.

Član izvršnog odbora Axel Hellmann rekao je za DAZN: “On nam je čak i ponuđen.”

Philip Holzer, predsjednik nadzornog odbora kluba, podržao je Hellmanove tvrdnje. Objasnio je: “Imam osjećaj da je nuđen svakom klubu koji igra u Ligi prvaka.”

Frankfurt je u svibnju u Sevilli u finalu Europske lige pobijedio Rangers i time osigurao mjesto u ovosezonskoj Ligi prvaka.

Završili su drugi iza Spursa u skupini D s 10 bodova i osigurali kvalifikacije za osminu finala, gdje će se susresti s vodećim u Serie A Napolijem.

Stoga Ronaldu, rekorderu Lige prvaka, mogu ponuditi vrhunski europski nogomet za najmanje dvije utakmice u veljači.

To bi mu također dalo novi izazov u novoj ligi, nakon što je osvojio Premier ligu, La Ligu i Serie A.

Međutim, nema riječi o tome hoće li Frankfurt biti zainteresiran za uzimanje peterostrukog osvajača Zlatne lopte s obzirom na njegove godine i pozamašnu plaću koju traži.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!