NaslovnicaVijestiIzvršni potpredsjednik Uniteda priznao kako je dovođenje zvijezde bila velika greška!

Izvršni potpredsjednik Uniteda priznao kako je dovođenje zvijezde bila velika greška!

Prema pisanju engleskih medija, izvršni potpredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward priznao je kako je napravio veliku grešku kada je doveo zvijezdu Arsenala Alexisa Sancheza.

Dolazak Sancheza greška

Čileanski reprezentativac se dugo vremena povezivao sa odlaskom u drugi dio Manchestera, odnosno u Manchester City, ali je ipak na kraju završio na Old Traffordu, na koji je stigao u zimskom prelaznom roku prošle godine kao direktna zamjena za Henrikha Mkhitaryana.

Ipak, to se ispostavilo kao jako loša odluka za obje strane, s obzirom da je na ukupno 42 nastupa u crvenom dresu postigao tek pet golova. U Unitedu su toliko razočarani njegovim nastupima da će ga navodno prodati već predstojećeg ljeta ukoliko ijedan klub na svijetu bude spreman dati mu sličnu platu kao što ju trenutno ima u engleskom velikanu.

Kako je Metro izvijestio ranije ovog tjedna, Sanchez trenutno zarađuje čak 400,000 funti tjedno, što uz razne bonuse dostiže čak i 475,000 funti, te je po tome najplaćeniji igrač na otoku. Kada je stigao u klub, Čileanac je potpisao petogodišnji ugovor, a prema pisanju The Sunday Timesa, čovjek koji ga je doveo u klub Ed Woodward je navodno priznao kako je tim potezom napravio veliku grešku.

Iste novine izvještavaju kako Woodward odbija ponuditi Davidu De Gei platu koju zahtijeva kako bi produžio ugovor, a sve zbog toga što je oprezan da ne napravi istu grešku kao što je napravio sa Sanchezom. Trener Ole Gunnar Solskjaer poslao je poruku cijelom timu kako neće tolerirati one koji se ne trude, te tako nagovijestio kako će takvi igrači vjerovatno napustiti Old Trafford.

Rekao je: “Kao klub, mi ne možemo ‘nositi’ igrače. Svako treba da preuzme odgovornost, da se nastavi poboljšavati, i da pokaže glad i želju za napretkom. Ne govorim samo o Alexisu Sanchezu, od svih imamo iste zahtjeve. Međutim, kada već spominjem Alexisa, on nije imao sreće sa povredama. Otkako sam došao, imao je dvije teške povrede koje mu nisu pomogle, a i par drugih igrača se također povrijedilo. Razmatram o tome koga trebamo zadržati, a koga prodati. Alexis je jako talentiran kada igra na svojoj najboljoj razini, i naravno da želimo da to pokaže.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!