NaslovnicaVijestiIzvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka: Veliki derbi u Madridu, Bavarci putuju u...

Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka: Veliki derbi u Madridu, Bavarci putuju u Englesku!

Danas je u Nyonu održan ždrijeb parova četvrtfinala Lige prvaka, a poznati su i potencijalni parovi koji će igrati u polufinalu najelitnijeg nogometnog natjecanja u Europi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U ždrijebu nije bilo nositelja niti bilo kakvih ograničenja, poput one da klubovi iz iste države ne mogu igrati jedni protiv drugih, a prezenteri su bili bivši slavni nogometaši Hamit Altintop, ambasador finala koje će se održati u Istanbulu, te Patrick Kluivert.

Parovi četvrtfinala Lige prvaka:

Real Madrid – Chelsea

Inter – Benfica

Manchester City – Bayern

Milan – Napoli

Polufinalni parovi:

Milan/Napoli – Inter/Benfica

Real Madrid/Chelsea – Manchester City/Bayern

Četvrtfinalni susreti igrat će se 11. i 12. travnja, uzvrati sedam dana kasnije, dok su polufinalni susreti na rasporedu 9. i 10. svibnja, a uzvrati sedam dana kasnije.

Finale se igra 10. lipnja u Istanbulu, a naslov brani Real koji je prošle godine u finalu pobijedio Liverpoola.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!