NaslovnicaVijestiJack Grealish "iznesen" iz bara u 5 ujutro, De Bruyne jedva ušao...

Jack Grealish “iznesen” iz bara u 5 ujutro, De Bruyne jedva ušao u taksi nakon proslave naslova

U posljednjem 38. kolu engleskog Premiershipa, Manchester City je svladao momčad West Hama s rezultatom 3:1, osiguravajući tako deseti naslov prvaka Engleske. Proslava četvrte uzastopne titule bila je burna, a Jack Grealish ponovno je bio u središtu pažnje.

Prema izvještaju The Sun-a, sjajni nogometaš je kao i uvijek prednjačio u konzumiranju alkohola tijekom proslave, a nakon što je popio previše, pomogli su mu da napusti bar u 5 ujutro. Iz istog izvora navode da se tijekom proslave opustio i Kevin de Bruyne, koji inače nije poznat po sklonosti zabavama i alkoholu, ali su primijetili kako se “srušio” u stražnji dio taksija.

Pep Guardiola se također pridružio slavlju, kao i partnerice mnogih nogometaša Cityja, a večer je završena kada su mnogi od njih ponijeli kući skupocjene boce pića.

Sa 91 bodom, Građani su osvojili svoj četvrti uzastopni naslov prvaka najjače lige svijeta, dok su Ligu prvaka osim njih izborili i Arsenal, Liverpool i Aston Villa.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!