NaslovnicaVijestiJack Grealish otkrio je što mu je vratar Kopenhagena rekao o Haalandu

Jack Grealish otkrio je što mu je vratar Kopenhagena rekao o Haalandu

Nevjerojatni napadač Manchester Cityja Erling Haaland ne prestaje zabijati golove u dresu Građana, a sinoć je u utakmici Lige prvaka protiv Kopenhagena zabio još dva pogotka i zadržao impresivnu formu koja ga čini trenutno najboljim napadačem svijeta.

U 12 ovosezonskih mečeva Haaland je zabio već 19 golova, a kako je tek 5. listopad mnogi se pitaju s kojom će brojkom završiti sezonu i postoji li način da se zaustavi ovaj napadač.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kad je Haaland zabio drugi gol, čak je i trener Manchester Cityja Pep Guardiola gledao u nevjerici i hvatao se za glavu, vjerojatno ne vjerujući kakvu zvijer ima u svojoj momčadi.

Zanimljivu anegdotu s utakmice protiv Kopenhagena otkrio je i igrač Manchester Cityja Jack Grealish koji je otkrio kako je protivnički vratar reagirao nakon što je Haaland postigao svoj drugi pogodak.

“Nevjerojatno, iskreno… Nikad u životu nisam vidio tako nešto, a kad je zabio prvi i drugi gol, samo sam se nasmijao. Uvijek je tamo gdje treba biti. Vratar Kopenhagena mi je rekao: ‘On nije ljudsko biće’. Odgovorio sam mu: ‘Zar meni to govoriš?’. Nadam se da će ostati u ovoj formi i da će nas voditi do slave”, rekao je veznjak Manchester Cityja.

Sljedeći susret Manchester City igra u Premiershipu protiv Southamptona kod kuće, a Guardiola je najavio da Haaland nema problema s ozljedom te da ga je izveo na poluvremenu kako bi se odmorio za iduće izazove.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!