NaslovnicaVijestiJack Grealish se ne trijezni već mjesec dana: Izgleda neprepoznatljivo

Jack Grealish se ne trijezni već mjesec dana: Izgleda neprepoznatljivo

Briga o tijelu i organizmu je ključna za profesionalne sportaše kako bi bili u optimalnoj formi, ali čini se da je nogometaš Manchester Cityja, Jack Grealish, zanemario tu bitnu komponentu svog profesionalnog života.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bez obzira na činjenicu da se pripreme s Građanima brzo približavaju, Jack Grealish već mjesec dana neprestano provodi u pijanom stanju, ponašajući se na izuzetno neodgovoran način.

Nezdrav način života ima negativan utjecaj na svakoga, osobito na profesionalne nogometaše, a nedavne fotografije koje su procurile otkrivaju kako je prekomjerno konzumiranje alkohola ozbiljno utjecalo na fizičko stanje zvijezde Manchester Cityja.

Grealish, koji je poznat po svojoj iznimno izgrađenoj figuri, više ne nalikuje na sebe. S obzirom na to da je mlad nogometaš, očekivalo bi se da će se relativno brzo vratiti u natjecateljsku formu. Međutim, ovakvo ponašanje s pijenjem ima mnoge druge posljedice na njegovo fizičko i mentalno zdravlje te postoji realna opasnost da će postati navika koja bi mogla uništiti njegovu karijeru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!