NaslovnicaVijestiJack Wilshere dobio ponude od tri velika kluba: Na ljetnom prijelaznom roku...

Jack Wilshere dobio ponude od tri velika kluba: Na ljetnom prijelaznom roku sigurno napušta Arsenal

Unatoč njegovim željama, čini se da će Jack Wilshere ipak otići iz Arsenala, sa samo tri mjeseca preostalih u njegovom ugovoru. Veznjak, koji se tek nakon dvogodišnje odsutnosti vratio u momčad Engleske, došao je kroz sustav za mlade u Topnicima i za njih napravio 190 nastupa tijekom desetogodišnjeg boravka.

Jack Wilshere dobio

Wilshere je progonjen brojnim ozljedama koje su zaustavile njegov napredak, s obzirom da je nekoć bio čovjek utakmice protiv nevjerojatne Barcelone koju je tad vodio Pep Guardiola.

Bila je ovo, međutim, uspješna sezona za 26-godišnjaka, prisiljavajući Topnike da ga vrate na Emirate kada je izgledalo kao da će sigurno otići.

Wilshere je proveo posljednju posudbu u Bournemouthu, nakon što je slomio nogu i nakon toga nije uspio ući u prvu momčad, a nastavio je ponovo u vrlo turbulentnoj sezoni za Arsenal.

Izgleda da će ovog ljeta, zbog nepovoljnog stanja u Arsenalu, sigurno propustiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji, dok također njegova karijera u Arsenalu neće biti oživljena, jer mu ne žele dati poboljšani ugovor.

[su_cashout]

Arsene Wenger želi da mu smanji platu, što je razumljivo, a nakon što su ga željeli osloboditi prošle godine, očekuje se da će na ljeto napustiti klub.

Klub mu je ponudio 90.000 funti tjedno, sa velikim bonusima, ali se veznjak osjeća kao da ta ponuda pokazuje da ne vjeruju u njegovu sposobnost da ostane u formi.

Wilshere, međutim, ima drugih ponuda, pogotov s obzirom na dosadašnje impresivne nastupe i sigurno će mu netko dati platu koju traži u nekom drugom klubu.

Prema Mirroru, već je dobio ponude od tri atraktivna kluba, koji bi ga mogli potpisati kada se njegov ugovor završi u Arsenalu.

AC Milan, Juventus i Everton su jako zainteresirani, dok Manchester City i Liverpool prate njegovu situaciju.

Prva tri kluba su ipak napravila konkretne ponude, iako izgleda kao da je Everton najoptimalniji izbor, s obzirom na vjerojatnost igranja u prvoj momčadi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Iako je Everton ove sezone vrlo razočaravajući, jasno je da ambicija i novac postoje, a to bi moglo biti dovoljno za Wilsherea.

Naravno, pridružit će se bivšem suigraču Theu Walcottu, koji je u siječnju zamijenio Emirates za Goodison Park za 20 milijuna funti.

Ta se situacija mogla promijeniti ovisno o položaju Sam Allardycea u klubu, osobito s obzirom na ogromne navijačke nemire oko njega, ali klub bi zasigurno i dalje bio zainteresiran za igrača Wilshereove kvalitete.

AC Milan i Juventus su očito više riskantni potezi, s velikim brojevima i velikim talentom na raspolaganju, iako imaju da ponude europski nogomet i više rotacija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!