NaslovnicaVijestiJack Wilshere potpisuje ugovor sa klubom iz 5. engleske lige!

Jack Wilshere potpisuje ugovor sa klubom iz 5. engleske lige!

Prema pisanju engleskih medija, ekipa iz Nacionalne lige (petog nivoa engleskog nogometa) nada se da će dovesti bivšeg veznjaka Arsenala, Bournemoutha i Engleske Jacka Wilsherea u klub u iznenadnom transferu.

Nekada su Wilsherea smatrali jednim od najperspektivnijih igrača u Premier ligi kada je igrao za Arsenal, za koji je upisao 182 nastupa u nezaboravnih deset godina u sjevernom Londonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, to vrijeme je prekinuto ozljedama, čak i nakon prelaska u West Ham i Bournemouth. 29-godišnjak je trenutno slobodan igrač nakon što je otpušten na kraju sezone.

Još u kolovozu, Wilshere je priznao u iskrenom intervjuu za Athletic da razmišlja o povlačenju iz nogometa, iako su klubovi i dalje zainteresirani za njegove usluge, uključujući i ekipu iz Nacionalne lige Wrexham.

Zapravo, Wrexham, koji su u vlasništvu holivudskih glumaca Ryana Reynoldsa i Roba McElhenneyja, sprema ambiciozan transfer kako bi potpisao veznog igrača, navodi Football Insider.

Klub navodno pokušava privući slobodnog agenta Wilsherea, koji je ‘otvoren za ponude’ jer želi oživjeti svoju karijeru.

U rujnu se Wilshere vratio u Arsenal nakon treninga s ekipom iz Serie B Como, gdje je Dennis Wise dio tehničkog osoblja.

Mikel Arteta je poželio dobrodošlicu svom bivšem suigraču u trening bazu u Londonu. Španjolac je rekao: “On je netko za koga znam s kim sam dijelio svlačionicu, koji je toliko voljen u klubu i naša vrata su uvijek otvorena.”

Prošlog mjeseca Wilshere je govorio o svojoj želji da igra u inozemstvu.

Za talkSPORT je rekao: “Zapravo bih volio otići u inozemstvo. Očito, želio bih igrati i u Premier ligi, ali bih također volio igrati u inozemstvu.”

“Treniram s Arsenalom do kraja siječnja, a MLS počinje predsezonu u siječnju.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!