NaslovnicaVijestiJack Wilshere spreman za šokantan povratak u Arsenal ovog ljeta

Jack Wilshere spreman za šokantan povratak u Arsenal ovog ljeta

Jack Wilshere je spreman za iznenadni povratak u Arsenal ovog ljeta, iako ne kao igrač, već kao trener mladih.

Klub je usred velike promjene u svojoj akademiji koja se dogodila nakon što su Kevin Betsy i Dan Micciche napustili klub.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Par je otišao u Crawley Town kako bi zamijenio Johna Yemsa nakon optužbi za rasno zlostavljanje. Arsenal je sada započeo potragu za zamjenom za Betsy i Miccichea, a voditelj akademije Per Mertesacker vodi razgovore s brojnim kandidatima. Jedno od imena u redu za taj posao je bivši igrač, Wilshere.

Sa samo 30 godina, to bi bila iznenađujuća promjena u karijeri za Wilsherea, koji je zadnji put igrao za danski klub Aarhus, ali mu je ugovor istekao ovog ljeta.

Nakon svih godina provedenih u klubu i s akademijom, Wilshere će bolje od većine poznavati postavu. Često su ga smatrali jednim od najboljih talenata u Arsenalu. Imao je ogroman potencijal i talent, ali su mu, nažalost, na put stale ozljede. Na kraju je napustio klub 2018. nakon 17 godina.

U nedavnom intervjuu Wilshere je govorio o svojoj karijeri i želji da jednog dana postane trener.

Rekao je: “Nikad nisam dostigao svoj puni potencijal kao igrač – i to svi znaju.”

“Mislim da nikada neću prihvatiti dok to ne postignem kao trener. Teško je to prihvatiti i zato još uvijek imam veliku, goruću želju u sebi da budem uspješan u igri.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!