NaslovnicaVijestiJack Wilshere u 30. godini službeno završio profesionalnu karijeru

Jack Wilshere u 30. godini službeno završio profesionalnu karijeru

Svojedobno jedan od najtalentiranijih nogometaša svijeta Jack Wilshere službeno je završio profesionalnu karijeru u 30. godini života te će ubuduće raditi kao trener.

Ovaj bivši engleski reprezentativac u kolovozu prošle godine objavio je da mu se život pretvorio u pakao i da svojoj djeci ne može objasniti da ga niti jedan klub na svijetu ne želi dovesti u svoje redove, nakon čega mu je stigao poziv iz Arsenala da se pridruži treninzima Topnika.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Svakodnevno je trenirao s Topnicima i mnogi su vjerovali da će mu upravo Mikel Arteta ponuditi ugovor i priliku da zaigra s momčadi, no unatoč činjenici da je Arsenal sredinom prošle sezone imao dosta problema u veznom redu, Wilshere nije dobio ugovor i bio je prisiljen pronaći novu sredinu.

Na kraju je konačna odluka pala na danski nogometni klub Aarhus Gymnastikforening, a Wilshere je potpisao ugovor do kraja sezone, nakon čega se odlučio povući iz nogometa.

Wilshere je na početku karijere bio u Arsenalovim planovima velika stvar za budućnost, ali ništa od toga nije ispunio. Najviše problema stvarale su mu ozljede koje su mu i okončale karijeru.

Debitirao je u rujnu 2008. sa 16 godina i postao najmlađi igrač u Premiershipu. Obilježio ga je pobjedom kada je Arsenal svladao Blackburn.

Samo dva mjeseca kasnije oborio je rekord najmlađeg igrača Topnika u Europi i zaigrao protiv kijevskog Dinama sa 16 godina.

Kasnije te sezone igrao je ključnu ulogu u osvajanju FA kupa mladih, postigavši ​​pogodak u finalu protiv Liverpoola. Proglašen je najboljim mladim igračem 2011. godine. Tijekom svog vremena u Arsenalu upisao je 197 nastupa i osvojio dva FA kupa 2014. i 2015. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!