NaslovnicaVijestiJadon Sancho: "Messi je najbolji na svijetu"

Jadon Sancho: “Messi je najbolji na svijetu”

Jadon Sancho, krilni napadač Manchester Uniteda, nedavno je riješio vječnu raspravu o tome tko je najbolji igrač na svijetu između Lionela Messija i Cristiana Ronalda dok je birao svoje suigrače iz snova.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako trenutno igra za Borussiju Dortmund na šestomjesečnoj posudbi koja će trajati do kraja sezone, 23-godišnji Sancho već se vratio u život na Signal Iduna Parku, gdje je proveo tri sezone prije nego što je 2021. godine prešao u Manchester United za 73 milijuna funti.

U Njemačkoj je stekao reputaciju jednog od najboljih mladih krilnih napadača na svijetu, iako ta forma nije sasvim došla do izražaja na Old Traffordu.

U jednom intervjuu za SoccerBible 2020. godine, Sancho je bio upitan da imenuje igrače koji su ga najviše impresionirali na terenu. Pored Neymara i Kyliana Mbappea, izabrao je još jednog igrača – Messija.

Sancho je opisao argentinskog genijalca kao “najboljeg igrača na svijetu”, objašnjavajući: “Messi, Mbappé, Neymar – to je bilo nevjerojatno (kada smo se prvi put rukovali prije utakmice). Mbappé je blizak mojoj dobi, ali ono što je postigao, morate to poštovati. Osvojio je Svjetsko prvenstvo u tako mladoj dobi, nosio momčad… skidam mu kapu.

“To je veliki igrač. I naravno, Neymar, gledam prema njemu. Vidim sebe u njemu. Povezujem se s onim što radi na terenu.

“I onda Messi, to govori samo za sebe. Najbolji igrač na svijetu.”

No, Sancho je također dodao Ronalda na svoj popis idola iz djetinjstva, dodavši: “Gledanje snimki Ronalda, on mi je bio idol.

“Ono što je radio na terenu bilo je ludo. Činio je da izgleda tako lako. Pokušavao je različite stvari i nije se bojao.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!