NaslovnicaVijestiJADON SANCHO OTKRIVA: Zvijezda Chelseaja me nagovorila da pređem u Njemačku!

JADON SANCHO OTKRIVA: Zvijezda Chelseaja me nagovorila da pređem u Njemačku!

Jadon Sancho je nazvao krilnog igrača Chelseaja Christiana Pulišća kao inspiraciju iza njegovog odlaska iz Manchester Cityja još 2017. godine.

Mladić se pridružio Građanima iz Watforda u dobi od 14 godina i smatran je jednim od najperspektivnijih talenata u klubu.

Nakon nekoliko impresivnih nastupa u omladinskim redovima, predsjednik kluba Khaldoon Al Mubarak govorio je lijepo o Sanchou i najavio da će se pridružiti Phil Fodenu i Brahimu Diazu u psotavi prvog tima Pep Guardiole.

Međutim, Španjolac nije mogao ponuditi engleskom internacionlacu prvoligaški nogomet kakav je želio i Sancho se odlučio napustiti Englesku zbog Njemačke, potpisavši za Borussiju Dortmund.

19-godišnjak je sada otkrio da je Pulišić – koji je u to vrijeme bio u Dortmundu -bio njegova inspiracija za pristupanje klubu.

“Manchesterov potez je bio uredu. Još sam bio u Engleskoj i znao sam da se mogu vratiti kući. Bilo je to malo dalje, ali obitelj sam mogao vidjeti svaka tri tjedna ili tako nešto. Selidba nije bila problem,” rekao je za Planet Football.

“Dortmund ima dobru povijest sa mladim igračima. Vjerovao sam u ono što su mi rekli. Christian Pulišić je bio tamo – imao je 18 godina i igrao je svaki tjedan. Osjećao sam da bi se mogao natjecati sa njim.”

Kao rezultat njegovih impresivnih nastupa u Bundesligi, Sancho ej bio snažno povezan sa povratkom u Premier ligu sa mnoštvom klubova koji ga navodno žele dovesti, uključujući i gradskog rivala Manchester Uniteda.

Mladić je odbio biti upućen na špekulacije oko njegove budućnosti i inzistirao je da se usredotoči isključivo na Englesku.

Dodao je: “Želim osvojiti Euro. I Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka. Moj san je biti redoviti igrač u Engleskoj.”

“Ovaj sastav ima potencijal ako se držimo zajedno i igramo kao tim. Super je imati drugih mladih uzbudljivih igrača na treningu, kao što je Mason Mount.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!