NaslovnicaVijestiJADON SANCHO SAVJETOVAO HUDSON-ODOIJA: Evo što mu je rekao o Bundesligi!

JADON SANCHO SAVJETOVAO HUDSON-ODOIJA: Evo što mu je rekao o Bundesligi!

Jadon Sancho savjetovao Hudson-Odoija. Evo što mu je rekao o Bundesligi! Krilni igrač Borussie Drotmund Jadon Sancho otkrio je svoj savjet koji je dao Chelseajevom mladom perspektivnom igraču Callumu Hudsonu-Odojiu zbog njegove povezanosti sa Bayernom iz Munchena.

JADON SANCHO SAVJETOVAO

Čini se da bi Hudson-Odoi mogao slijediti Sanchoa ostavljajući engleski nogomet iza sebe kako bi se preselio u Bundesligu, gdje ima više mogućnosti za mlade igrače.

Sancho je bio veliki hit u Borussiji Drotmund, dok je Reiss Nelson također dobro obavio posao na posudbi iz Arsenala u Hoffenheim u njemačkoj Bundesligi.

ESPN je među izvorima koji su nedavno izvještavali da je Hudson-Odio nesiguran u svoju budućnost zbog interesa Bayerna, a Sancho je sada komentirao nagađanja.

Engleski internacionlac kaže da je razgovarao sa svojim zemljacima o životu u Bundesligi, ali na kraju kaže da je na njemu bilo da učini ono što smatra da je najbolje za njega.

“Svatko ima različite puteve. Ja i Callum smo bliski prijatelji. Znam o čemu se radi” – rekao je Sancho za Daily Mail.

“Rekao bi da je on sljedeći. On je vrlo dobar i talentira, brzo, dobro dribla. Rekao sam mu da je Bundesliga lijepa. Samo sam mu rekao da učini sve što je najbolje za njega.”

Navijači Chelseaja će bez sumnje biti zabrinuti zbog gubitka još jednog top mladića, nakon što su vidjeli igrače kao što su Mohamed Salah i Kevin De Bruyne koji su napustili Stamford Bridge u mladoj dobi prije nego što su postali svjetski izvođači u drugim klubovima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!