NaslovnicaVijestiJadon Sancho: "Vjerujem da ću potpisati prije kraja prijelaznog roka!"

Jadon Sancho: “Vjerujem da ću potpisati prije kraja prijelaznog roka!”

Borussia Dortmund navodno je spremna završiti najzamorniju sagu o transferu godine i prihvatiti nižu cijenu za Jadona Sanchoa.

Jadon Sancho

Vrijeme istječe za dogovor, prijelazni rok se zatvara u ponedjeljak navečer, ali prema pisanju engleskih medija, uskoro bi ovo mogao biti gotov transfer.

Mediji navode kako bi Dortmund bio spreman smanjiti svoje zahtjeve sa 108 na 95 milijuna, sa najmanje 80 milijuna unaprijed, a ostatak u dodacima.

U istom izvješću se također tvrdi da igrač vjeruje da će biti na Old Traffordu prije zatvaranja prijelaznog roka u 23 sata u ponedjeljak.

Izvor je rekao za list: “Želim da se ovaj posao sklopi. Rekao je svom agentu i raznim savjetnicima da učine sve što mogu kako bi se to dogodilo.”

“Oni forsiraju da se to dogodi.”

Dortmund ranije nije bio voljan prihvatiti Unitedove navodno niže ponude, koje se nisu približile procjeni njemačke ekipe, iako im je bilo jasno o čemu se radi.

Do sada je ove sezone Ole Gunnar Solskjaer u svoju momčad dodao samo Donnyja van de Beeka, čiji je agent već iznerviran što nema dovoljno vremena za igru.

Momčad je izgubila prvu utakmicu protiv Crystal Palacea, prije nego što su pobijedili Brightona i to jedva.

Oni su također jako povezani s Alexom Tellesom, dok je Ousmane Dembele, čini se, plan B ako sljedećih dana ne mognu dovesti Sanchoa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!