NaslovnicaVijestiKada se sudbina poigra sa životom: James Milner će dugo pamtiti crveni...

Kada se sudbina poigra sa životom: James Milner će dugo pamtiti crveni karton protiv Crystal Palacea!

Igrač Liverpoola James Milner dobio je crveni karton prošlog vikenda u meču protiv Crystal Palacea a u tome ne bi bilo ništa čudno da mu taj karton nije pokazao vrlo dobar poznanik iz ranog djetinjstva.

Vezni igrač ekipe Liverpoola James Milner prošli tjedan se našao u startnoj postavi svog kluba u okviru utakmice Engleskog prvenstva protiv Crystal Palacea. Taj meč je reprezentativac Engleske završio prije kraja utakmice, jer mu je Jon Moss dodijelio drugi žuti karton nakon oštrog starta nad Wilfriedom Zahom.

GOTOVO JE! Barcelona ima novog napadača! U Kataloniju se seli bivši igrač Milana!

Sve to samo po sebi ne bi bilo ništa posebno kada ne bismo znali zajedničku povijest Milnera i Mossa, koja seže duboko u Milnerovo djetinjstvo.

Moss je bio Milnerov učitelj tjelesnog odgoja u osnovnoj školi Westbrook Lane u Leedsu, a oba aktera ove priče već su potvrdili istinitost ove izvanredne igre sudbine koja je združila bivšeg učitelja i učenika u elitnoj Premier ligi. Moss se još uvijek sjeća Milnera iz djetinjstva kojeg je otočkim medijima opisao kao “talentiranog sportaša” koji je kao dijete bio vrlo dobar čak i u kriketu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!