NaslovnicaVijestiJames Rodriguez naljutio Ramosa

James Rodriguez naljutio Ramosa

Kolumbijac James Rodriguez, naljutio je suigrača Sergija Ramosa, kapetana Real Madrida, izjavama kako bi mogao napustiti klub iz Madrida.

naljutio

Rodriguez je u nedjelju, poslije pobjede nad Kashimom i osvajanja trofeja klupskog prvaka svijeta u Japanu, rekao da nije zadovoljan minutažom i da će razmotriti svoju budućnost.

Svojom izjavom naljutio je i kapetana Sergija Ramosa, koji je rekao da je Rodriguez izabrao pogrešan dan da iskaže nezadovoljstvo.

“Nisam ja taj koji bi trebao kometariše njegovu osobnu situaciju, ali nedjelja je bila dan za sreću i zadovoljstvo, a ne za ostale, osobne stvari”, rekao je Ramos španjolskim medijima.

Rodriguez, koji je u Real došao iz Monaca, a poslije odličnih igara na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014, postupno je, od dolaska Zinedinea Zidana na mjesto trenera u siječnju, gubio mjesto u postavi Reala.

Reprezentativac Kolumbije je navodno na meti PSG-a, Intera i Arsenala.

Ramos je prokomentirao situaciju iz finala, kada mu je sudac “oprostio” drugi žuti karton.

“Nisam mislio da ću dobiti prvi karton, ali imao sam sreće drugi put, pošto mi je sudac progledao kroz prste”.

“Bila je to teška utakmica, protiv neugodnog tima. Natjerali su nas da se pošteno pomučimo, i iskoristili smo šanse koju su nam se ukazale”, dodao je Ramos.

Real Madrid juče je savladao Kashimu Antlers u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu, nakon produžetaka (4:2). Karim Benzema je doveo “kraljevski” klub u vođstvo, da bi Gaku Shibasaki preokrenuo rezultat, međutim, domaćin nije imao snage da napravi čudo. Cristiano Ronaldo je postigao hat-trick, te donio Madriđanima, petu titulu svjetskog prvaka, drugu otkako se klupsko SP igra u ovom formatu, pod okriljem FIFA-e.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!