NaslovnicaVijestiJames Rodriguez napušta Everton: Nesretan je u Engleskoj!

James Rodriguez napušta Everton: Nesretan je u Engleskoj!

James Rodriguez nesretan je u Premier ligi i razmišlja da napusti Everton ovog ljeta, navodi se u izvještajima iz Engleske.

James Rodriguez napušta Everton

29-godišnji Kolumbijac, miljenik menadžera Evertona Carla Ancelottija, sjajno je započeo svoju nogometnu karijeru u Engleskoj.

Međutim, britansko vrijeme i ‘fizički naporan nogomet’ na otoku mu se navodno ne sviđaju. Rodriguez je ove sezone imao i dosta problema sa svojim preponama, a navodno je zabrinut zbog količine ozljeda koje zadobija.

Prema engleskim medijima, Rodriguez bi idelano želio povratak u grad Madrid.

Međutim, umjesto svog bivšeg kluba Reala, Kolumbijac bi radije otišao u suparnički Atletico Madrid.

Veznjak je potpisao za Real Madrid za 63 milijuna funti zi Monaca nakon impresivnih nastupa na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

No, dvije godine na posudbi je proveo u Bayernu i nikada baš nije uspio ući u planove trenutnog menadžera Reala Zinedinea Zidanea.

To je dovelo do besplatnog transfera u Everton ovog ljeta, što je izgledalo idealno, jer ga je povezalo sa bivšim trenerom Reala i Bayerna Ancelottijem.

Rodriguez još uvijek ništa nije izjavio povodom ove priče i čini se mu za sada dobro ide, postigavši pet golova i sedam asistencija od dolaska u rujnu.

Međutim, on ne bi bio prvi južnoamerički nogometaš kojem je prijelaz u engleski nogomet najveći izazov. Klima, stil nogometa, jezik i kultura vrlo su različiti od onih u Južnoj Americi ili Španjolskoj.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!