NaslovnicaVijestiJames Rodriguez napustio Everton i pronašao novi klub

James Rodriguez napustio Everton i pronašao novi klub

Reprezentativac Kolumbije James Rodriguez napustio je Everton i karijeru će nastaviti u katarskom klubu Al-Rayyan. Detalji ugovora još uvijek nisu objavljeni.

James Rodriguez napustio

Budućnost 30-godišnjeg Rodrigueza je nakon odlaska Ancelottija iz Evertona izgledala neizvjesno. Otkako je Rafa Benitez preuzeo momčad, Rodriguez nije proveo nijednu minutu na travnjaku, te je nakon toga bilo jasno da će napustiti klub.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kolumbijac je na Goodison Park stigao u 2020. godini kako bi pokušao oživjeti svoju karijeru, jer se nije naigrao u Real Madridu. Prije toga je bio na posudbi u Bayernu, gdje se također nije uspio nametnuti. Za vrijeme svog boravka u Evertonu, Rodriguez je postigao šest golova i devet asistencija.

Tijekom svoje karijere igrao je za Envigado, Banfield, Porto i Monaco. Nakon što je postao hit igrač na Svjetskom prvenstvu, Real ga kupuje za 80 milijuna eura. Prije toga su ga francuzi, godinu dana ranije platili upola manje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!