NaslovnicaVijestiJames se vraća u Real Madrid, u Bayernu mu već traže zamjenu?!

James se vraća u Real Madrid, u Bayernu mu već traže zamjenu?!

Kako piše španjolska Marca, James se vraća u Real Madrid, i to godinu dana prije isteka dvogodišnje posudbe u Bayernu iz Munchena.

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez naglo je odlučio vratiti se u Real Madrid, zbog čega su u Bayernu već započeli tražiti njegovu zamjenu, piše Marca.

Klub iz Münchena tradicionalno je financijski stabilan, a prodaja Douglasa Coste u Juventus za 40 milijuna i dolazak njemačkog reprezentativca Leona Goretzke iz Schalkea bez odštete, znači da su nominalno u plusu ovoga ljeta.

[su_watch_live_football]

S obzirom da je James došao na posudbu od dvije godine, povratak godinu dana ranije u matični klub Real, znači da će njegov agent Jorge Mendes morati o tome pregovarati s Bavarcima.

Bayernova uprva bila je zadovoljna učinkom Jamesa Rodrigueza koji je u proteklom prvenstvu postigao sedam golova imao jedanaest asistencija. Klub iz Münchena u sredini terena dobio je, pored Goretzke, Renata Sanchesa i Sergea Gnabryja, koji su bili na posudbama. Pitanje je, međutim, ko je od njih Jamesova klasa u ovome trenutku.

Bayernu je u jednome trenutku prijetio istovremeni odlazak Roberta Lewandowskog i Jamesa Rodrigueza, ali se čini da od prelaska poljskog centarfora u neki drugi klub neće biti ništa.

Jedno vrijeme bilo je govora da Bayern želi dovesti Alvara Moratu, ali dok novi trener Niko Kovač ne usuglasi sve detalje s upravom, vjerojatno su sva spominjana ”migrantska” imena i dalje na čekanju, jer su u pitanju visoki ulozi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!