NaslovnicaVijestiJamie Carragher imenovao menadžer koji bi mogao zamijeniti Arsene Wengera

Jamie Carragher imenovao menadžer koji bi mogao zamijeniti Arsene Wengera

Situacija u Arsenalu je već neko vrijeme kaotična – što govori nešto za klub koji uspjeva stvoriti ogromna pitanja o sebi svake sezone. Bilo to da najbolji igrač napušta klub, menadžer pod pritiskom ili tradicionalni kolaps sredinom sezone, Topnici se nikada nisu ustalili kao klub.

Jamie Carragher imenovao

Dok je prošle sezone bilo sve o tome hoće li Arsene Wenger otići ili ne, no on je odlučio ostati u klubu i situacija je izmakla kontroli.

To je značilo da je potrebna nova drama i na svu sreću, dva najbolja igrača u timu su ušla u posljednju godinu svog ugovora.

Budućnost Alexisa Sancheza i Mesut Ozila je od ljeta dominirala u Arsenalu, stvarajući uznemirenost koja se zadržala na svakom koraku tijekom prve polovice sezone.

Dok se situacija oko Ozila malo smirila, Sanchez će izgleda konačno završiti svoj dugo čekani transfer u Manchester United u nadolazećim danima.

Sljedeće pitanje je, kako zamijeniti ove zvijezde?

[su_bonus]

Henrikh Mkhitaryan će izgleda stići kao dio dogovora za Sancheza, iako nikada nije bilo sasvim jasno da li on to želi. Dogovor za brazilskog krilnog igrača Malcoma iz Bordeauxa se nije pravilno ralizirao, a svi navijači su bili uzbuđeni zbog potencijala koji bi donio u ekipu.

Pierre-Emerick Aubameyang bi bio transfer iz snova i izgleda da je vrlo blizu dolaska – osim ako Wengerovi komentari na igrača ne pokvare transfer.

Sve je to bilo dovoljno da ljudi zaborave na činjenicu da Wenger zapravo nije na dugoročnom ugovoru – taj značajan argument bi trebao izazvati buru među navijačima vrlo brzo.

Jamie Carragher je, međutim, prokomentarisao i imenovao menadžera koji bi mogao zamijeniti Wengera u Arsenalu.

I ne samo da vjeruje da bi Wenger trebao biti zamijenjen kada njegov ugovor istekne, on vjeruje da bi oni trebali gledati jednog od najljućih rivala kako bi našli zamjenu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Vrlo zanimljivo, zar ne? Pa bivši igrač Liverpoola vjeruje da bi Chelseajev Antonio Conte mogao biti sljedeći menadžer Arsenala.

“Bilo je priče o tome kako se Conte vraća u talijanski nogomet”, rekao je Carragher. “Ali nakon što je vodio nacionalnu momčad i Juventus do tri naslova Serije A za redom, on nema više trofeja koje bi mogao osvojiti u toj ligi. On nema ništa više za dokazati u svojoj zemlji.”

“Postoji samo jedan klub, mnogo bliži njegovom sadašnjem domu i osjećam da bi on mogao poslati raketu kroz svaki odjel njihovih institucija i odmah promijeniti percepciju. Arsenalu očajnički treba Conteova persona.”

“Ne mogu zamisliti prikladniju zamjenu za Arsene Wengera. To bi bio jedan od najvećih potpisivanja u povijesti Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!