NaslovnicaVijestiJamie Carragher: Marcus Rashford nije dovoljno dobar za Manchester United

Jamie Carragher: Marcus Rashford nije dovoljno dobar za Manchester United

Gary Neville kaže da nije mogao dopustiti Jamieju Carragheru da se izvuče sa svojim komentarima o napadaču Manchester Uniteda Marcusu Rashfordu tijekom najnovije epizode emisije The Overlap.

United se u posljednje vrijeme jako borio, ali s individualne točke gledišta, bila je to razočaravajuća kampanja za Rashforda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što je prošle sezone postigao 23 gola u svim natjecanjima, 24-godišnji napadač se borio za formu kada se vratio nakon ozljede, a ukupno je zabio samo pet puta tijekom sezone 2021/22.

Rashford se našao na udaru kritika zbog svojih nastupa u crvenom dresu ove sezone. Bivši branič Liverpoola Jamie Carragher dao je neke hrabre komentare o engleskom reprezentativcu.

“Marcus Rashford jednostavno nije dovoljno dobar za Manchester United. On je prikladniji za Tottenham ili Arsenal. To je sve što imam reći.”

Bivši branič Manchester Uniteda Gary Neville, koji je sjedio pored Carraghera tijekom snimanja, uzvratio je na njegove tvrdnje rekavši: “Dokazao je da je dovoljno dobar.”

Emisija je trebala prijeći na sljedeći segment, ali Neville nije mogao dopustiti da se Carragher izvuče s tim komentarom.

“To je kao da kažete da Divock Origi nije dovoljno dobar za Liverpool ili Xherdan Shaqiri nije dovoljno dobar za Liverpool”, rekao je Neville.

Carragher je na kraju završio raspravu priznavši da bi Rashford mogao utjecati na Old Trafford kao timski igrač.

“U redu, on može biti momčadski igrač. Nije dovoljno dobar da bude u prvih jedanaest koji će osvojiti velike trofeje, on je samo razinu ispod toga.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!