NaslovnicaVijestiJamie Carragher sastavio Liverpoolov tim desetljeća

Jamie Carragher sastavio Liverpoolov tim desetljeća

Bivši nogometaš Liverpoola Jamie Carragher objavio je na svom Instagram profilu svojih najboljih 11 nogometaša koji su nastupali za Liverpool u ovom desetljeću. Carragher radi također i kao stručni komentator na Sky Sportsu, a ekipa koju je sastavio ima poprilično opasan napad.

Na mjesto centralnog napadača Carragher je postavio Suareza, a iza njega igraju aktuelni nogometaši Redsa Roberto Firmino, Sadio Mane i Mohamed Salah. Iza prejakog napada nalazi se aktuelni kapiten Jordan Henderson a društvo mu pravi legenda Liverpoola Steven Gerrard koji je dres Redsa nosio 17 godina, od 1998. godine do 2015.

Obrana je kompletna iz sadašnje ekipe koju predvodi Jurgen Klopp – Trent Alexandr-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk i Andre Robertson. Na golu je vratar od 75 milijuna funti – Brazilac Alisson.

Iz Carragherovih prvih 11 čak devet igrača je sadašnje ekipe, koja je osvojila Ligu prvaka prošle sezone, a na odličnom su putu da osvoje i Premiership. Sadašnji Liverpool, na kraju ovog desetljeća i Liverpool sa početka 2000-ih je blago rečeno nebo i zemlja.

Koliko god Carragherov tim izgledao moćno, neki mu zamjeraju što se u toj ekipi nisu našli i vratar Pepe Reina koji je bio član Liverpoola od 2005. do 2014 i ukupno 285 puta stajao na golu engleskog giganta, playmaker Philippe Coutinho i bar jedan od braniča – Martin Skrtel i Daniel Agger.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!