NaslovnicaVijestiJamie Vardy objasnio što je Riyad Mahrez uradio kada se vratio u...

Jamie Vardy objasnio što je Riyad Mahrez uradio kada se vratio u Leicester

Jamie Vardy objasnio što je Riyad Mahrez uradio kada se vratio u Leicester. Riyad Mahrez se vratio u Leicester City nakon očajnih pokušaja da se prošli mjesec preseli iz kluba.

Jamie Vardy objasnio

Alžirac je podnio zahtjev za transfer nakon vijesti o interesu Manchester CItyja i nije se pojavio na treningu.

Prijelazni rok je prošao, ali Mahrezove frustracije nisu. On je i dalje propuštao treninge u nametnutoj stanci koja je trajala 10 dana.

27-godišnjak je konačno shvatio da nema drugog izbora nego da se vrati, a Leicester je objavio videozapis naizgled sretnog Mahreza prvog dana na treningu.

Vjeruje se da je Mahrez osjetio kako su Lisice prekršile obećanje odbijajući da ga puste, a možete biti sigurni da će se glasine o njegovog odlasku ponovo rasplamsati tijekom ljeta.

[su_bonus]

No, za sada, krilo se vraća u planove Claudea Puela i izgleda potpuno spreman da pomogne Leicesteru u preostalim mjesecima sezone.

Jamie Vardy je dao uvid u to kako su se Leicesterovi igrači osjećali tijekom Mahrezove odsutnosti.

Englez je također objasnio zašto je Mahrez okupio svoje suigrače u svlačionici nakon povratka.

“To je ono što jest”, rekao je Vardy za Sky Sports. “Ponuda je došla, odbijena je i možete razumjeti razočarenje.”

“Ali, dok nije bio ovdje, morali smo se suočiti sa tim. Svi smo profesionalci i morali smo igrati bez njega. To se događa kada je ozlijeđen ili na klupi, pa smo se samo usredotočili na utakmice.”

“Vratio se, doveo nas u svlačionicu, objasnio situaciju i nastavio dalje.”

[su_watch_live_football]

“Svatko je upravo isti kao on, oni znaju što moraju učiniti i koje poslove raditi. Riyad je želio sastanak i svi su bili u svlačionici i objasnio je situaciju koja će ostati između nas igrača, a što se tiče svih ostalih, to je to.”

“Morate se pobrinuti da bude tako, u svlačionici smo svi blisko povezani, tako da za njega osobno kažem da je to pokazalo kakav je on zaista, kada nas je doveo u svlačionicu i objasnio nam cijelu situaciju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!