NaslovnicaVijestiJAN OBLAK OTKRIO: Evo što mu je Atletico obećao kada je potpisao...

JAN OBLAK OTKRIO: Evo što mu je Atletico obećao kada je potpisao novi ugovor!

Zvijezda Atletico Madrida i jedan od najboljih golmana na svijetu u ovom trenutku Jan Oblak otkrio je kako novi ugovor koji je potpisao ne znači ništa ukoliko klub ne nastavi ispunjavati njegove ambicije.

Oblak potpisao novi ugovor

On se povezuje sa mogućim odlaskom u Manchester United, čiji čelnici u njemu vide sjajnu zamjenu za Davida de Geu, u slučaju da španjolski reprezentativac napusti Old Trafford ovog ljeta. Iako su mnogi očekivali kako je Oblak produženjem ugovora stavio tačku na sve špekulacije o svojoj budućnosti, 26-godišnjak je dao jako iznenađujuću izjavu.

Naime, rekao je: “Potpisao sam novi ugovor, ali to ne znači ništa. Ostat ću u Atletico Madridu sve dok se njihove ambicije podudaraju s mojim. Neki ljudi misle kako su ambicije kluba manje, s obzirom da su otišli neki igrači, ali siguran sam kako će učiniti sve da dovedu kvalitetne zamjene. Kada sam potpisivao novi ugovor, uvjerili su me kako su ambicije kluba i dalje visoke. Rekli su mi kako se to neće promijeniti.”

Diega Simeonea i ostatak osoblja očekuje uzbudljiv prelazni rok, s obzirom da su klub napustile brojne zvijezde, te će trebati pronaći zamjenu za sve njih. Lucas Hernandez je potpisao za Bayern Munchen, dok su potvrđeni i odlasci Diega Godina, Juanfrana, te Antoinea Griezmanna, koji su činili okosnicu tima dugi niz godina.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!