NaslovnicaVijestiJapanci oduševili: Nakon pobjede nad Njemačkom navijači počistili stadion, igrači svlačionicu i...

Japanci oduševili: Nakon pobjede nad Njemačkom navijači počistili stadion, igrači svlačionicu i napisali poruku

Nogometaši Japana nakon pobjede protiv Njemačke u 1. kolu grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru ponovno su oduševili svjetsku javnost jer su svlačionicu ostavili u besprijekornom stanju.

Fotografiju iz svlačionice nakon utakmice protiv Njemačke objavila je službena stranica FIFA-e, a uz to su prikazali i da su Japanci iza sebe ostavili 11 origamija, što je u ovoj zemlji simbol časti, kao i poruku koja je glasila ‘hvala’ na arapskom jeziku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Osim toga, kao što smo vidjeli na prethodnim svjetskim prvenstvima, japanski navijači s vrećicama u rukama čistili su stadion na kojem se igrala utakmica protiv Njemačke.

Podsjetimo, Japan je nakon preokreta svladao Njemačku rezultatom 2:1 i tako napravio drugu veliku senzaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon što je ranije Saudijska Arabija, također nakon preokreta, svladala Argentinu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!