NaslovnicaVijestiJAVNOST ŠOKIRANA: Cristiano Ronaldo se vraća u Real Madrid za 50 milijuna...

JAVNOST ŠOKIRANA: Cristiano Ronaldo se vraća u Real Madrid za 50 milijuna funti!

Za sve sličnosti Lionel Messija i Cristiana Ronalda kada su u pitanju njihovi talenti i rekordi postizanja golova, velika je razlika kada je riječ o transferima.

Iako možete vidjeti povremena govorkanja o tome kako Messi odlazi iz Barcelone, nikada nije bilo pravih naznaka da želi otići ili je transfer blizu, ali čini se da je Ronaldo uvijek povezan sa nekim transferom.

Bio je šok kada je napustio Real Madrid kako bi se pridružio Juventusu, ali mogao bi biti još veći šok ako se nakon nekoliko godina vrati u Španjolsku, ali zvuči kao da je to moguće.

U dobi od 35 godina nije jasno koliko će još dugo biti na vrhunskoj razini, ali on je tip igrača koji se održava kondicijom i prilagođava se tijekom godina, tako da bi trebao imati barem još dvije dobre sezone.

Morate se zapitati da li bi to bio mudar potez i za Real Madrid. Nedostajali su im njegovi golovi otkako je otišao, ali steknete dojam da su oni više momčad u ovom trenutku, nego što su to prije bili, gdje bi Ronaldo vjerojatno povratio taj balans po povratku.

Naknada od 50 milijuna funti trebala bi biti dovoljna i moguća za Real, pa možda žele da im se on vrati kao kratkoročno rješenje čisto da pomogne njihovim mladim talentima, međutim, ako se to dogodi bio bi šok za sve.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!