NaslovnicaVijestiJe li ovo oklada sezone?

Je li ovo oklada sezone?

Iako se neke stvari čine nemoguće, obožavatelji klubova za koje navijaju često na kladionici za sitan novac (a nekada znaju i pretjerati) znaju odigrati neke stvari za koje je teško vjerovati da će se dogoditi. Neki idu sa pobjedama svoje momčadi protiv nekih od najvećih nogometnih giganata, a neki idu i dalje – primjerice klade se da će njihova momčad osvojiti Premier ligu iako je tek koju godinu natječe u njoj.

OIR_resizer

Leicester City prevario je koeficijente ove sezone, već je prošla gotovo polovica sezone, a oni se nalaze na vodećem mjestu u Premier ligi.

Ovo gotovo nitko nije ni u snovima predviđao, pa ni oni najveći optimisti i navijači Leicestera. Zahvaljujući njihovom spasitelju Jamieju Vardyju i još nekim momcima, uspjeli su napraviti nešto što se od njih nije očekivalo. Iz sjene, bez pritiska, kako je i najljepše igrati.

Jedan obožavatelj ‘lisica’ stavio je jednu funtu da će one osvojiti Premier ligu ove sezone, a koeficijent na tu okladu tada je bio nevjerojatnih 1501,00!

U ovom trenutku osvojio bi taj novac, no ipak će morati pričekati još koji mjesec. Prije početka sezone, ‘lisice’ bi skakale od sreće kada bih im netko ponudio šesto mjesto, a gle čuda, sada su prvi.

5666b8c705f96

[su_unibet_advent_calendar]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!