NaslovnicaVijestiJedan klub bi mogao biti izbačen iz Serije A!

Jedan klub bi mogao biti izbačen iz Serije A!

Salernitana bi mogla biti izbačena iz talijanske Serije A nakon što nije stigla zadovoljavajuća ponuda za prodaju kluba. Salernitana je po prvi put u 23 godine izborila ulazak u Seriju A, no u vlasništvu je predsjednika Lazija Claudija Lotita.

Prema pravilima lige nitko ne može biti vlasnik dva ili više klubova u istom rangu natjecanja, te je zbog toga vođenje Salernitane predano grupaciji koja bi do kraja godine morala pronaći kupca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, danas je ta grupacija izvijestila da nije stigla nijedna prihvatljiva ponuda. Klub je zatim obavijesti Talijanski nogometni savez i zatražio je produženje roka i ostanak u ligi. Salernitana se trenutno nalazi na posljednjem mjestu na tabeli sa osam osvojenih bodova do sada.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!