NaslovnicaVijestiJedan od ključnih igrača Reala razmišlja o izenadnom završetku karijere

Jedan od ključnih igrača Reala razmišlja o izenadnom završetku karijere

Iz Španjolske stiže pomalo nevjerojatna vijest – Real Madrid bi na kraju sezone mogao ostati bez Tonija Kroosa, jednog od najboljih igrača Kraljeva.

Njegov ugovor s Realom istječe na kraju sezone, a on ozbiljno razmišlja o prekidu karijere. Kroosu, koji će u siječnju napuniti 33 godine, dosta je nogometa i ozbiljno razmišlja o mirovini.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kroos je više puta izjavio da će karijeru završiti u Realu, te da se želi oprostiti dok je na vrhuncu. Ipak, čelnici Reala nisu očekivali da će sa samo 33 godine donijeti ovakvu odluku, ali nije svatko Luka Modrić.

Navodno je Real već krenuo u potragu za njegovim nasljednikom u veznom redu ako Kroos zaista “objesi kopačke o klin”, a prvi kandidat za dolazak na “Santiago Bernabeu” je Jude Bellingham iz Borussije Dortmund.

Kroos je u Real Madrid došao iz Bayern Munchena 2014. godine i s madridskim klubom osvojio 17 trofeja, uključujući četiri Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!