NaslovnicaVijestiJedan od najbogatijih Britanaca uložio u Manchester United, no Glazeri i dalje...

Jedan od najbogatijih Britanaca uložio u Manchester United, no Glazeri i dalje zadržavaju većinsko vlasništvo

Jedan od najbogatijih Britanaca Sir Jim Ratcliffe kupio je dionice Manchester Uniteda, no američka obitelj Glazer i dalje je zadržala većinski udio u ovom slavnom klubu. Ratcliffe, milijarder i vlasnik kemijske tvrtke Ineos, kupio je 25 posto udjela u Manchester Unitedu od obitelji Glazer, koja već 17 godina vodi klub s Old Trafforda, ali je izložena oštrim kritikama navijača.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Britanski milijarder potrošio je 1,44 milijarde eura na kupnju dionica, a obvezao se i da će u skoroj budućnosti potrošiti 270 milijuna eura na pojačanja. Iako su navijači Uniteda razočarani što Ratcliffe nije postao većinski vlasnik, postoji jednostavan razlog zašto se to nije dogodilo.

Budući da je već većinski vlasnik francuskog kluba Nice, prema strogim pravilima UEFA-e, morat će smanjiti svoj udio ili ga u potpunosti prodati prije nego postane većinski vlasnik Manchester Uniteda.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!