NaslovnicaVijestiJedan od najbogatijih sudaca sudi finale Europskog prvenstva! Evo kako je zaradio...

Jedan od najbogatijih sudaca sudi finale Europskog prvenstva! Evo kako je zaradio 13.4 milijuna eura!

Finale Europskog prvenstva će u nedelju između Engleske i Italije na Wembleyu suditi nizozemski sudac Bjorn Kuipers, objavila je UEFA.

Jedan od najbogatijih

Radi se o 48 sucu koji ima bogatstvo procijenjeno na 13.4 milijuna eura. Navodno je novac stekao kada je pokrenuo lanac supermarketa Jumbo Kuipers, koji je također sponzor Formule 1 Maxa Verstappena.

Bjorn je internacionalne utakmice počeo suditi 2006. godine, a prije ovogodišnjeg finala Europskog prvenstva je sudio jedno finale Lige prvaka i dva Europske lige, dok je bio i jedan od sudaca na europskim prvenstvima 2012. i 2016. godine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!