NaslovnicaVijestiJEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA SVIJETA PRIZNAO: Potpisat ću za Inter Miami ukoliko...

JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA SVIJETA PRIZNAO: Potpisat ću za Inter Miami ukoliko me Beckham želi!

Jedan od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku, zvijezda Atletico Madrida Antoine Griezmann priznao je kako bi rado prešao u Inter Miami ukoliko to želi vlasnik kluba, legendarni David Beckham.

Griezmann želi u Inter Miami

Bivši engleski reprezentativac je osnovao ovaj klub početkom godine, a službeno će se početi takmičiti u MLS-u tek 2020. godine.

[su_bet365_koeficijenti]

Beckham je ranije ovog tjedna otkrio kako će ime kluba biti Inter Miami, a nakon toga su se pojavile špekulacije kako 43-godišnjak planira dovesti brojne zvijezde, uključujući Zlatana Ibrahimovića, Cristiana Ronalda, te upravo Antoinea Griezmanna. Francuski napadač, koji je ranije ovog ljeta sa ‘Trikolorima’ osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji, priznao je kako ne bi imao ništa protiv tog transfera ukoliko je to zaista Beckhamova želja.

On je u intervjuu za L’Equipe rekao: “Ukoliko me Beckham želi u svom klubu, onda ću otići. Želim završiti karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama. Ne znam još da li će to biti u Miamiju ili Los Angelesu. To su dva velika grada, sviđa mi se mentalitet i kultura Sjedinjenih Američkih Država.”

Ipak, 27-godišnjak je trenutno na vrhuncu svoje karijere, u kojoj je već osvojio Svjetsko prvenstvo, Europsku ligu i Superkup Španjolske, te postigao 113 golova u 213 utakmica u dresu Atletico Madrida. Pored toga, skupio je i 62 utakmice za reprezentaciju Francuske, u čijem dresu je postigao 24 gola, uključujući i gol u finalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske, kada je tim Didiera Deschampsa slavio rezultatom 4-2.

Na prvenstvu društvo u napadu mu je pravio talentirani Kylian Mbappe, za kojeg mnogi smatraju kako će uskoro postati najbolji igrač svijeta. 19-godišnji napadač Paris Saint-Germaina je impresionirao u Rusiji, gdje je postigao četiri gola, a također je bio strijelac u finalu. Griezmann smatra kako je on sposoban postizati nevjerovatnih 50 golova po sezoni ukoliko nastavi ovako napredovati. Rekao je: “Ukoliko u budućnosti bude igrao bliže golu, a ne aut liniji, uz uskustvo koje ima, može postizati 50 golova po sezoni.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!