NaslovnicaVijestiJedan od najboljih lovaca na talente - dovedite Antu Ćorića!

Jedan od najboljih lovaca na talente – dovedite Antu Ćorića!

Ante Ćorić, 20-ogodišnji igrač Dinama najskuplji je igrač hrvatske lige prema uglednom nogometnom portalu transfermarkt, no to mu ne pomaže previše s obzirom da dobrim dijelom ove sezone sjedi na klupi. No, bez obzira na to u Dinamo je stigla velika ponuda – Ante Ćorić ide u Romu za 12 milijuna eura?

Jedan od najpoznatijih sportskih direktora u svijetu nogometa – Ramón Rodríguez Verdejo poznatiji kao Monchi, odlučio je krenuti u lov na Dinamovog dragulja. Monchi će navodno ovaj tjedan doći u Zagreb kako bi dogovarao transfer mladog Ćorića s njegovim ocem, koji mu je ujedno i menadžer. Transfer je svima dobrodošao, Dinamo je objavio bilancu za 2017. godinu gdje je utvrđen gubitak od 100 milijuna kuna, a Ante Ćorić kao jedan od najtalentiranijih igrača lige sjedi na klupi.

[su_bonus]

Ante Ćorić ove je sezone skupio tek 490 minuta. Ispred njega nametnuli su se ‘neki novi klinci’ iako Ante ima tek 20 godina. Nikola Moro i Dani Olmo sada nose vezni red Dinama iako je Ante uvelike iskusniji od spomenutog dvojca. Ćorić je modro plavu za A tim nosio još 2014. godine sa samo 17 godina, a do danas se očekivao veliki iskorak koji se još uvijek nije dogodio.

Monchi – lovac na talente

Ako vas Monchi snimi i kaže – želim njega! To nešto znači. Svi smo upoznati s talentom Ante Ćorića, on je jedan od onih igrača koji imaju urođeni talent – čarobni dodir lopte! No, ono što njegove kvalitete dovodi u pitanje je “glava”, odnosno njegov odnos prema trenerima. Ne tako rijetko ima sukobe s trenerima nakon čega bi završavao na klupi.

Monchi je u Romu došao iz Seville gdje je digao na noge cijeli klub. Klub je kupovao talente, skupo prodavao, a uz sve to konstantno bio pri vrhu LaLige te tri puta uzastopce osvajao Europsku ligu. Kako bi napustio Sevillu i otišao u Romu morao je klubu platiti 5 milijuna eura odštete, a u Italiji su ga nazvali najvećim transferom Rome u zadnjem desetljeću.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ne samo da je uspostavio školu nogometa, nego je uspostavio i mrežu od 700 scouta po cijelom svijetu. Njegova škola izbacila je talente poput Sergija Ramosa i Jesusa Navasa, a pronašla talente poput Dani Alvesa i Ivana Rakitića.

Njegovi scouti navodno već dvije godine snimaju Ćorića i sada su sigurni – dovedite Anteu Ćorića u Romu! Trener Rome sklon je rotacijama što je dobra vijest za mladog Ćorića, a klub iz Zagreba teško će odbiti 12 milijuna eura s obzirom na dugove u kojima se nalazi klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!